AKUT !!!!!

·

Vi på Northern Light Aid Hjälp de Ukrainska medborgarna! – läget är allvarligt Läget blir värre och värre för dem som bor i Ukraina och med din hjälp så kommer vi kunna åka ner till det krigsdrabbade landet. Vi står just nu redo att åka ner med förnödenheter till sjukhus, militären samt de civila människor som bor där. Läget är allvarligt och idag står folk i svält och sorg över deras landet som går i kras. Barn och vuxna går i skräck och dem dör över vad dem idag blir utsatta för. Med din hjälp så kommer vi kunna åka ner och leverera alla förnödenheter som vi har idag. Det vi söker just nu är ekonomiska bidrag för att kunna ta oss ner till Ukraina. Det era pengar går till är för drivmedel och varje krona räknas. vi säljer även armband för 99kr som finns att köpa. Om ni inte kan donera en slant så söker vi även: Feminina hygien produkter Sjukvårds saker (kryckor, plåster, bandage, mediciner, hjärtstartare, bårar allt som man kan tänka sig) Varma kläder Barn produkter (blöjor, ersättning, kläder, skor osv.) Vanliga hygien produkter Våt servetter Brandsläckare Brandfiltar Gör skillnad och hjälp befolkningen i Ukraina För mer info så hänvisar jag er till våran hemsida